לוגו מרק
הצטרפו לדף הפייסבוק שלנו!
מרק שום צרפתי, מתכון למרק שום צרפתי, מתכון מרק שום צרפתי

מרכיבים

  • 1 בצל סגול קלוף וקצוץ דק
  • גוש שיני שום קלופות וקצוצות דק
  • 3 כפות שמן זית
  • 1 כף קמח
  • 1.5 ליטר ציר עוף
  • 4 ביצים מופרדות לחלמונים וחלבונים
  • 3 כפות חומץ יין

אופן ההכנה

מתכון לשישה עד שמונה סועדים.

מטגנים את השום, הבצל והשמן עד לקבלת שקיפות מלאה.

מוסיפים ציר עוף ומבשלים בחצי שעה על אש נמוכה.

מוסיפים את התבלינים והחלבונים.

בוחשים היטב ומכבים את האש.

טורפים את החלמונים והחומץ ואז מוסיפים לסיר בהדרגה ומערבבים בטירוף.

מגישים בקערות אישיות עם צנימים לחם.