לוגו מרק
הצטרפו לדף הפייסבוק שלנו!
מרק קרם תרד, מתכון למרק קרם תרד, מתכון מרק קרם תרד

מרכיבים

  • 240 גר' תרד קפוא
  • 1/4 כוס שמנת מתוקה לבישול
  • 1/2 בצל קצוץ
  • 1 שן שום כתוש
  • 2 כוסות ציר עוף או מרק עוף
  • מלח ופלפל
  • 1 כף שמן

אופן ההכנה

בסיר עם כף שמן שעל אש נמוכה שמים את הבצל הקצוץ ומערבבים כדקה עד שמוסיפים את השום וציר העוף ומביאים לרתיחה.

כשרותח מחלישים את האש ומכסים את הסיר למשך כ-5 דקות.

לאחר מכן מוסיפים את התרד ומערבבים עוד 5 דקות.

בסוף מעבירים את הכל לבלנדר ומערבבים עד שמתקבל מרקם חלק של קרם ואז מחזירים לאש יחד עם השמנת, המלח והפלפל.

לאחר 5-10 דקות של בישול ניתן להגיש חם.