לוגו מרק
הצטרפו לדף הפייסבוק שלנו!
מרק פטריות, מתכון למרק פטריות, מתכון מרק פטריות

מרכיבים

  • סלסלת פטריות
  • בצל בינוני
  • חצי קופסא שמנת סויה מתוקה
  • חצי כוס יין לבן יבש או חצי יבש
  • 3 כפות אבקת מרק בטעם עוף
  • שתי כפות שמן קנולה
  • 3 כפות קמח מלא
  • שתי שיני שום כתושות
  • פלפל שחור
  • 5 כוסות מים

אופן ההכנה

פטריות הן מסוג המאכלים שאנחנו אוהבים לאכול בכל מצב, יחד עם רביולי או פיצה חלביים, כרוטב או בשר או אפילו סתם כתוספת נחמדה לסלט. הפעם אנחנו נפרסם לכם דווקא מרק פטריות (כמה מפתיע!)

חותכים את הבצל ומטגנים בשמן עד להזהבה.

חותכים את הפטריות ומוסיפים אותן לסיר.

מוסיפים את אבקת המרק, המים, הקמח, השום והפלפל ומביאים לרתיחה. יש לערבב את המרק מדי בפעם במהלך ההכנה.

מנמיכים את האש וממשיכים בבישול כחצי שעה נוספת.

מוסיפים את היין ואת השמנת.

מבשלים במשך 10 דקות נוספות ומגישים.