לוגו מרק
הצטרפו לדף הפייסבוק שלנו!
מרק לימון לחורף, מתכון למרק לימון לחורף, מתכון מרק לימון לחורף

מרכיבים

  • 2 תפו"א קלופים חתוכים לקוביות
  • 5 גבעולי סלרי קצוצים דק
  • 4 יחידות בצל ירוק קצוץ דק
  • נענע טרייה
  • 2 לימונים סחוטים
  • ½ ראש שום פרוס לפרוסות
  • שמן זית
  • אבקת מרק עוף
  • כמון
  • פלפל שחור
  • מלח

אופן ההכנה

מאדים את תפוחי האדמה בשמן זית יחד עם הבצל והסלרי.

מוסיפים 2 ליטר מים ומרתיחים.

מוסיפים את מיץ הלימון ומורידים את האש, כך מבשלים במשך שלושת רבעי שעה.

בסיר נוסף משחימים את פרוסות השום בעזרת שמן זית (הרבה) ומוסיפים למרק.

מתבלים, מתקנים ומגשים בתוספת אורז.