לוגו מרק
הצטרפו לדף הפייסבוק שלנו!
מרק כרובית, מתכון למרק כרובית, מתכון מרק כרובית

מרכיבים

  • 1 כרובית בינונית חתוכה גס
  • 4 תפוחי אדמה חתוכים וקלופים
  • 3 בצלים בינוניים חתוכים לקוביות
  • 1.5 כרישה חתוכה
  • 2 כפיות ג'ינג'ר טרי מגורר
  • 2 כפיות שום כתוש
  • 1 פחית חלב קוקוס
  • 1 כפית אגוז מוסקט טחון
  • 1 כף שטוחה אבקת מרק פרווה בטעם עוף
  • מלח ופלפל לפי הטעם
  • עשבי תיבול: תימין, זעתר ועוד על פי טעמכם

אופן ההכנה

מרק כרובית הינו מרק מיוחד שמטרתו היא לקחת את הכרובית, שהיא ירק חשוב מאוד בעל ערכים תזונתיים גבוהים במיוחד ולשלב אותו בצורה ראויה וטעימה בתוך ההכנה של מרק כרובית. לא כולם אוהבים את הטעם של כרובית מבושלת, לכן אם אתם מכינים לבני ביתכם מרק כרובית סביר להניח שאתם מכירים את הטעם, אם אתם מכינים מרק כרובית למישהו אחר, וודאו קודם כל כי הוא אכן אוהב כרובית מבושלת, כך תיהנו משקט ורוגע בהשקעה נכונה בבישול המתאים לסועד..

לחמם שכבה דקה של שמן זית בסיר ולטגן את הבצל עד להזהבה

להוסיף את הכרישה ולהמשיך לטגן

להוסיף שום, ג'ינג'ר, אגוז מוסקט, כף אבקת מרק, מלח ופלפל ולהמשיך לטגן עוד כ-2 דקות

להוסיף את תפוחי האדמה וחתיכות הכרובית ולערבב

לצקת מים רותחים עד לכיסוי כל המרכיבים, לערבב ולכסות

להביא לרתיחה על אש גבוהה, להנמיך את האש ולבשל מכוסה עד שהכרובית ותפוחי האדמה רכים