מרכיבים
- 2 גזרים
- 1/2 דלעת קטנה
- 1 קולרבי
- 1 בצל
- 1 בטטה
- שורש פטרוזיליה
- שורש סלרי
- 2 זוקיני או קישואים
- צרור קטן של טימין
- 2 עלי דפנה
- מלח גס ופלפל שחור גרוס
אופן ההכנה
חותכים את הירקות באמצעות פומפייה כדי שיהיו גסים או במערבל מזון אם מעדיפים
מניחים את הירקות בסיר ומכסים במים + סנטימטרים בודדים
אם צריך מוסיפים מים בהמשך
מוסיפים טימין, עלי דפנה ותבלינים ומבשלים כשהסיר חצי מכוסה במשך שלושת רבעי שעה