לוגו מרק
הצטרפו לדף הפייסבוק שלנו!
מרק ירקות בשרי, מתכון למרק ירקות בשרי, מתכון מרק ירקות בשרי

מרכיבים

  • 2 גזרים
  • 2 קישואים
  • 2 תפוחי אדמה
  • 1 כרישה קצוצה
  • חתיכת דלעת
  • 4-5 גבעולי סלרי קצוץ
  • חופן פול ירוק מקולף וחצוי
  • 1/2 חב’ כוסברה קצוצה
  • שורש פטרוזיליה או פטרוזיליה
  • 1 בצל בשר בקר (קוביות גדולות)
  • מלח, פלפל שחור,כרכום
  • 1 כף מרק עוף (אפשר בלי)

אופן ההכנה

רצינו לכתוב לכם מתכון לפסח, אך מכיוון שאין יותר מדי חידוש במרקים כשמגיע פסח, מלבד זה שנצטרך להחליף את שקדי המרק בשקדי מרק כשרים לפסח אפשר להשאיר את כל המתכונים כמו שהם. אז החלטנו לפנק אתכם במתכון למרק ירקות בשרי שנהוג להכין בבתים רבים בפסח.

לטגן את הבצל ולמלא חצי סיר מים(סיר בנוני למרק) עד רתיחה לשים את הבשר בסיר ולבשל כ- 1/2 שעה.

להוסיף את כל הירקות שהם חתוכים לקוביות קטנות וכן את הפול והסלרי.

לתבל לכסות את הסיר ולתת להתבשל שעה בערך (לטעום תיבול ולבדוק שהירקות רכים).

10 דק’ לפני סיום הבישול לשים את הכוסברה כ- 5-10 דק’ בישול ולהוריד מהאש.