מרכיבים
- פטרוזיליה – חצי צרור
- כוסברה – חצי צרור
- סלרי – חופן (7 גרם)
- שום – 4 שיניים
- כוס שעועית לבנה
- רסק עגבניות – 2
- כפות מלח – קורט, לפי הטעם.
- פלפל שחור – קורט, לפי הטעם.
- מים – 3 ליטרים
- בצל – 200 גרם
- גזר – 200 גרם
- דלעת – 200 גרם
- קישוא – 200 גרם
- כרובית – 200 גרם
אופן ההכנה
מבשלים את כל המצרכים ומתבלים לפי הטעם.
את עשבי התיבול שמים חצי בהתחלה של הבישול וחצי אחר הבישול
כשהירקות רכים המרק מוכן
התמונה להמחשה בלבד*