לוגו מרק
הצטרפו לדף הפייסבוק שלנו!
מרק ירוקים עם טוסט גבינת קממבר, מתכון למרק ירוקים עם טוסט גבינת קממבר, מתכון מרק ירוקים עם טוסט גבינת קממבר

מרכיבים

  • 80 גרם חמאת תנובה
  • 4 כפות שמן זית
  • 1 בצל גדול קצוץ דק
  • 4 שיני שום כתושות
  • 4 זוקיני פרוסים
  • 1/2 1 כוסות אפונה מוקפאת
  • 250 גרם תפרחות ברוקולי מוקפאות
  • 5 בצלים ירוקים קצוצים
  • 200 גרם תרד טרי קצוץ
  • צרור אספרגוס חתוך לקטעים ( לא הכרחי )
  • מלח, פלפל שחור גרוס
  • 3 כפות קמח
  • 6 כוסות מרק ירקות צח או מרק בטעם עוף
  • 1 מכל שמנת לקצפת 32% מסדרת השף הלבן
  • 6 פרוסות אלכסוניות מבאגט
  • 6 פרוסות אלכסוניות של קולאז’ קממבר
  • עירית קצוצה

אופן ההכנה

מחממים חמאה ושמן בסיר ומוסיפים את כל הירקות

מתבלים במלח ופלפל ומאדים כ-10 דקות עם בחישות אקראיות

מוסיפים קמח תוך כדי בחישה, מוסיפים את המרק ומרתיחים

מבשלים על אש נמוכה שלושת רבעי שעה

מרסקים את תכולת המרק ומוסיפים את השמנת

מרתיחים שוב, טועמים ומתקנים

מגישים עם עיטור עירית קצוצה וטוסט

את הטוסט מכינים עם הפרוסות של הבאגט שעליו שמים את הגבינה ואופים בתנור עד להזהבה

– המתכון של בני סידא