לוגו מרק
הצטרפו לדף הפייסבוק שלנו!
מרק יוגורט ציזיקי, מתכון למרק יוגורט ציזיקי, מתכון מרק יוגורט ציזיקי

מרכיבים

  • 4 מלפפונים
  • 4 כפות גבעולי שמיר
  • מיץ מחצי לימון
  • 1 ליטר יוגורט בקר או צאן
  • 2 שיני שום כתושות
  • 1 כף שמן זית
  • ½ כפית סוכר
  • ½ כפית מלח
  • פלפל לבן לפי הטעם

אופן ההכנה

מרק יוגורט הוא מרק מאוד מרענן בשביל ימות הקיץ החמים ואנחנו ממליצים עליו בחום. לוקחים את המלפפונים ושוטפים אותם היטב. לאחר שחתכנו את הקצוות יש לקצוץ אותם דק דק ואותו דבר עושים לגבי גבעולי השמיר. מערבבים את היוגורט עם כל החומרים ומגישים בקערות אישיות לאחר שהאוכל שהה זמן מה במקרר. אפשר להוסיף קוביות קרח או לקשט במגוון מוצרים כגון עירית קצוצה או דברים אחרים לפי הטעם.