לוגו מרק
הצטרפו לדף הפייסבוק שלנו!
מרק דובדבנים הונגרי, מתכון למרק דובדבנים הונגרי, מתכון מרק דובדבנים הונגרי

מרכיבים

  • 500 גרם דובדבנים טריים
  • 1/2 כוס סוכר
  • 1 כוס יין לבן
  • 1/4 כוס מיץ לימון
  • 2 שמנת חמוצה עשירה

אופן ההכנה

מוציאים את החרצנים מהדובדבנים ומניחים אותם בסיר בינוני עם הסוכר. מוסיפים את היין ו-3 כוסות מים ומביאים לרתיחה. מערבבים עד שהסוכר נמס ומבשלים עוד 10-15 דקות שהדובדבנים מתכרכים תוך כדי ערבוב.

מעבירים למעבד מזון ומוסיפים את מיץ הלימון תוך כדי עד שמתקבלת מחית חלקה. מסננים לתוך קערה ומוסיפים את השמנת ומקררים.

להגיש קר