מרכיבים
- 6 וחצי יחידות בצל
- 2 כפות שמן קנולה
- 2 כפות קמח לבן
- 2 כפות אבקת מרק בצל
- כף אבקת מרק עוף
- רבע כפית מוסקט טחון
- רבע כפית פלפל שחור
- 10 כפות גבינת פרמזן מגורדת
- מים כמה שצריך
אופן ההכנה
מטגנים את הבצלים עד להשחמה
מוסיפים את הקמח ומערבבים דקה או שתיים
מוסיפים מים רותחים עד 3\4 מגובה הסיר
מרתיחים
מוסיפים את אבקות המרק הבצל והעוף האגוז המוסקט והפלפל השחור ומערבבים
לטעום ולתקן
מבשלים 20 דקות על אש בינונית
אפשר להוסיף גבינת פרמזן ולערבב בהגשה