לוגו מרק
הצטרפו לדף הפייסבוק שלנו!
מרק בצל ללא אבקה, מתכון למרק בצל ללא אבקה, מתכון מרק בצל ללא אבקה

מרכיבים

  • כ-1 ק”ג בצל
  • 1/4 כוס שמן
  • 3-2 עלי דפנה
  • פלפל ומלח
  • מים רותחים לפי הצורך
  • 4 כפות קמח
  • סיר צר וגבוה 4 ליטר
  • סיר רחב ונמוך

אופן ההכנה

מחממים בכל סיר מחצית מכמות השמן. חותכים את הבצל ומוסיפים באופן שווה לשני הסירים. מערבבים על אש גבוהה עד שהוא נהיה חום ונדבק לתחתית.

מוסיפים חצי כוס מים ומגרדים את הבצל מהסיר וממשיכים לבשל עד השחמה ובמידת הצורך מוסיפים עוד מים ומגרדים עד שמתקבלת תערובת חומה.

שופכים את תכולת הסיר הנמוך לסיר הגבוה ומוסיפים מים רותחים

מוסיפים עלי דפנה ותבלינים ומבשלים לרתיחה

טורפים בקערה את הקרמח םע חצי כוס מים קרים ומערבבים

מוסיפים לסיר ומרתיחים שוב תוך כדי ערבוב

מנמיכים את האש ומבשלים 5 דקות