לוגו מרק
הצטרפו לדף הפייסבוק שלנו!
מרק בצל חלבי, מתכון למרק בצל חלבי, מתכון מרק בצל חלבי

מרכיבים

  • 5 בצלים קצוצים
  • 100 ג' חמאה
  • 3 כפות שמן
  • 2 כפות קמח
  • 2 כוסות חלב
  • 3 כוסות מים
  • כף א. מרק בצל
  • 2 כפות א. מרק
  • פלפל לבן
  • מלח

אופן ההכנה

מלבד הרצון העז שהוא גורם לנו לבכות כשחותכים אותו, לבצל יש טעם נפלא שמשתלב עם מגוון רחב של מאכלים, בשרים, חלביים, מטוגנים ואפויים ואפילו במרק. מרק בצל הוא אחד המרקים הפופולארים ואולי הטעימים ביותר שיש. לפניכם המתכון הפשוט להפליא.

1. ממיסים חמאה ושמן ולטגן את הבצל במשך 20 דקות עם בחירות מדי פעם. מוסיפים את הקמח תוך כדי ולבחוש עד שכול נמס.

2. מוסיפים חלב, מים ותבלינים. מרתיחים את המרק על אש נמוכה במשך 20 דקות נוספות.

3. כשנראה לכם שהוא מוכן, יש להוריד מהאש ולהוסיף קרוטונים גבינה מגורדת ולעטר עם עירית.