לוגו מרק
הצטרפו לדף הפייסבוק שלנו!
מרק בצל ופטריות, מתכון למרק בצל ופטריות, מתכון מרק בצל ופטריות

מרכיבים

  • 1/2 סלסילת פטריות פורטבלו
  • 1 תיבולית בצל
  • 2.5 כוסות מים רותחים
  • 1 כף שמן קנולה
  • 1 כף קמח
  • מלח, פלפל לבן, אגוז מוסקט טחון, תימין
  • חצי כוס יין לבן (לא חובה)

אופן ההכנה

את הבצל פורסים לטבעות, מעבירים לסיר ומטגנים עם הקנולה עד שהוא יקבל צבע זהוב.

קוצצים את הפטריות ומוסיפים יחד עם הקמח.

מזהיבים את הפטריות ואז מוסיפים את התיבולית והמים.

מוסיפים גם את שאר התבלינים ואז מבשלים כ-10 דקות.

כשנראה לכם מספיק טוב והבצל שקוף אפשר להוריד מהאש ולהגיש עם בגט \ לחם \ פיתות.