מרכיבים
- 2 בטטות בינוניות
- 2 תפוחי אדמה קטנים
- חתיכה גדולה של דלעת
- דלורית קטנה
- מלח ופלפל לפי הטעם
- בצל קצוץ
- 2 כפות שמן
- אבקת מרק עוף פרווה
אופן ההכנה
מקלפים את תפוחי האדמה, הבטטות, הדלעת והדלורית מכסים במים ומרתיחים.
בו בזמן, אפשר לקצוץ בצל ולטען על מחבת עם 2 כפות שמן.
כשהירקות רותחים להוסיף אבקת מרק, פלפל, מלח ואת הבצל המטוגן עם השמן.
טוחנים את הכל עד שהמרק נהיה קטיפתי, טועמים ומתקנים.
אם סמיך מידי אפשר להוסיף מים.