לוגו מרק
הצטרפו לדף הפייסבוק שלנו!
מרק בוטנים, מתכון למרק בוטנים, מתכון מרק בוטנים

מרכיבים

  • 1 בצל
  • 3 כוסות מים
  • כף אבקת מרק
  • 150 גרם בוטנים
  • קורט מלח
  • קורט פלפל שחור
  • חופן פטרוזליה
  • 3 כוסות חלב סויה
  • כף עמילן תירס
  • חצי כף קמח

אופן ההכנה

ישראל היא אחת המדינות שבהן בוטנים הם להיט, בין אם מדובר בחטיפי הבוטנים המפורסמים ובין אם מדובר בסתם משהו לנשנש כפיצוח. עם כל זאת, מרק בוטנים לא נפוץ בארץ אבל הגיע הזמן לשנות את זה!

  1. שמים במעבד מזון את כל החומרים, חוץ מחלב הסויה, עמילן התירס והקמח, ומעבדים לעיסה חלקה.
  2. מעבירים את התערובת לסיר, ומביאים לרתיחה על אש נמוכה.
  3. בקערה נפרדת, מערבבים את חלב הסויה, עמילן התירס והקמח לתערובת אחידה.
  4. יוצקים את התערובת למרק, מערבבים ומבשלים 5 דקות נוספות.
  5. מגישים חם.