לוגו מרק
הצטרפו לדף הפייסבוק שלנו!
מרק אפונה עם קוביות עגבניה, מתכון למרק אפונה עם קוביות עגבניה, מתכון מרק אפונה עם קוביות עגבניה

מרכיבים

  • 1/2 חבילה אפונה קפואה
  • 1 בצל קטן חתוך לקוביות
  • 1 גבעול סלרי חתוך לקוביות
  • 1/2 צרור פטרוזיליה קצוצה
  • 5 שיני שום כתושות
  • 2 עגבניות קלופות, חתוכות לקוביות קטנות.
  • מעט עלעלי בזיליקום לקישוט
  • 1 חבילת פסטה ברילה (מבושלת)
  • שמן זית
  • 3 כוסות מים
  • מלח
  • פלפל שחור

אופן ההכנה

מחממים שמן זית בסיר ומאדים בתוכו את הבצל, השום, הסלרי והפטרוזיליה כ-5 דקות.

מוסיפים את האפונה והמים ומרתיחים

מבשלים חצי שעה על אש נמוכה

טוחנים את המרק טועמים ומתקנים תיבול לפי הצורך.

את הפסטה מבשלים על פי הוראות הצירן ומעבירים לסיר ומגישים בנפרד כך שאת המרק מפזרים מעל

את הכל מקשטים עם קוביות עגבניה בהגשה.

אפשר לקשט גם עם עלעלי בזיליקום טרי