לוגו מרק
הצטרפו לדף הפייסבוק שלנו!
מרק אבטיח קר, מתכון למרק אבטיח קר, מתכון מרק אבטיח קר

מרכיבים

  • חצי אבטיח בינוני
  • כוס נענע קצוצה
  • כף שורש ג'ינג'ר טרי מגורר
  • חצי כוס יין לבן יבש

אופן ההכנה

המרק שנפרסם לכם הפעם מתאים להגשה כמרק קר לקינוח, מרק אבטיח קר ללא ספק יצנן אתכם בימי הקיץ החמים ולא דורש הרבה עבודה כלל וכלל.

  1. מרסקים את תוכן האבטיח במעבד מזון למשך מספר שניות בלבד – חשוב להפסיק אותו לפני שמתקבלת תערובת חלקה על מנת שהוא יקבל את המרקם הנעים שלו.
  2. מוזגים את הכל לקערה ומוסיפים את הג'ינג'יר, הנענע והיין.
  3. מערבבים כמו שצריך ומכניסים למקרר לזמן מה.
  4. מגישים קר.