לוגו מרק
הצטרפו לדף הפייסבוק שלנו!
מרק אבוקדו, מתכון למרק אבוקדו, מתכון מרק אבוקדו

מרכיבים

  • 4 אבוקדו מעוכים למחית 
  • 1/4 כוס מיץ לימון
  • 4 בצלים ירוקים קצוצים
  • 1 ליטר מרק ירקות או מרק עוף צח
  • 1 כוס שמנת מתוקה
  • מלח
  • פלפל לבן
  • פפריקה חריפה
  • 1 חבילה קרוטונים
  • 1 כפית חמאה

אופן ההכנה

מרק נוסף שנביא לפניכם היום הוא מרק האבוקדו. אבוקדו, שהוא אחד הפירות הנפוצים ביותר בישראל ומהריווחיים ביותר לייצוא, יכול גם להפוך לאחד המרקים הטובים ביותר שהכנתם. אז למה לא לנסות?

איך מכינים?

1. בסיר ממיסים חמאה ומטגנים את הבצל הירוק עד שנעשה שקוף.
2. מוסיפים מרק ומרתיחים. מוסיפים שמנת מתוקה ומביאים שוב לרתיחה.
3. מוסיפים מחית אבוקדו, מערבבים היטב ומביאים עד לנקודת הרתיחה.
מסירים מיד מהאש ומתבלים.
4. מגישים בקערות אישיות מקושט בקרוטונים ובבצל ירוק.