לוגו מרק
הצטרפו לדף הפייסבוק שלנו!
מרק אבוקדו חם, מתכון למרק אבוקדו חם, מתכון מרק אבוקדו חם

מרכיבים

  • 20 גרם חמאה
  • 1 כף קמח
  • 1 ליטר ציר עוף
  • 1/2 ליטר חלב
  • 1 מיכל שמנת מתוקה
  • מעט אגוז מוסקט
  • מלח ופלפל לבן
  • 2 אבוקדו גדולים ורכים
  • כוסברה קצוצה

אופן ההכנה

לאחר שהמסתם בסיר חמאה אתם צריכים להוסיף קמח ולבחוש במשך דקה.

מוסיפים את השמנת והחלב ומרתיחים. מוסיפים את התיבול ומבשלים בערך 5 דקות.

עד כאן זה ההכנה מראש. לפני ההגשה צריך להרתיח שוב ובמקביל מעבירים את האבוקדו למעבד מזון ומוסיפים כמה כפות מרק רותח.

מרסקים למחית אחידה וחלקה ומוסיפים את המחית למרק מערבבים.

מגיעים עם כוסברה במקום כשזה חם וטוב.