לוגו מרק
הצטרפו לדף הפייסבוק שלנו!
גספצ'ו, מתכון לגספצ'ו, מתכון גספצ'ו

מרכיבים

  • 5 עגבניות בשלות
  • 2 מלפפונים
  • בצל קטן
  • פלפל אדום גדול
  • 2 שיני שום
  • כף שמן זית
  • מיץ מחצי לימון
  • כפית סוכר

אופן ההכנה

לאלו מכם שלא יודעים, כספצ'ו הוא מרק עגבניות קר שמתאים מאוד לקיץ. הוא מוכר מאוד לאנשים שרגילים להכין מאכלים מהמטבח הספרדי.

לפני ההכנה יש לנקות את הירקות, מסירים גבעולים וגרעינים על מנת שהאוכל ייצא כמו שצריך, חותכים לחתיכות ומכניסים לתוך מעבד מזון יחד עם כל שאר החומרים עד אשר מקבלים מרקם גס ונעים למגע. ניתן להגיש עם מקלות ירקות ועם קוביות קרח וזה אף יכול לשמש אחלה תוספת למתכוני דגים מסויימים.