מרכיבים
- 4 פלפלים אדומים גדולים ובשרניים
- 2 כפות שמן
- 1 בצל גדול
- 4 כוסות מרק עוף
- 1 כוס מיץ עגבניות
- 1-2 פלפלים חריפים שלמים
- מלח ופלפל שחור גרוס
אופן ההכנה
את הפלפלים קולים בגריל עד שהם נחרכים היטב. מכניסים לסיר מכוסה ומקררים ממעט.
מקלפים את הפלפלים ומוציאים את הגרעינים (לא שוטפים במים) וחותכים את הפלפלים לחתיכות גדולות.
מטגנים בצל במחבת עם מעט שמן ואז מכניסים את הבצל והפלפלים למעבד מזון יחד עם מעט מרק. מרסקים לרסק חלק.
מעבירים את הרסק לסיר ומוסיפים מיץ עגבניות ואת שאר המרק. גם את הפלפל החריף השלם. מתבלים במלח ופלפל ומרתיחים.
מבשלים על אש נמוכה רבע שעה.
מוציאים את הפלפל החריף לפני ההגשה.