מרכיבים
- שורש פטרוזיליה
- שורש סלרי
- 3-2 גזרים
- 2 קישואים
- מעט דלעת
- כרובית קטנה
- עלי פטרוזיליה / שמיר / כוסברה
- מלח, פלפל, כורכום ופפריקה
- אפשר להוסיף ירקות שאוהבים
אופן ההכנה
יש להכניס את כל המרכיבים לסיר ולמלא אותו במים.
מרתיחים את הכל ומעבירים לאש קטנה ומשאירים אותם ככה כשעתיים.
טוחנים את הירקות עד לקבלת עיסה ומוציאים את החלקים הקשים
ממשיכים לבשל ללא מכסה שלבסוף יוצקים את ציר הירקות שנוצר לתבניות קטנות ומקפיאים.