מרכיבים
- 1 בצל קצוץ
- 1-2 שיני שום
- חופן סלרי-עלים קצוץ דק
- 2 גזרים
- 5 עגבניות מרוסקות על פומפייה
- קופסת שעועית לבנה אפויה ברוטב
- כוס פסטה
- כף מלח
- כפית פלפל
- כפית סוכר
- כף שטוחה פפריקה אדומה מתוקה
- 5 כוסות מים רותחים
אופן ההכנה
שוטפים את העגבניות וחותכים אותן ל-2 חצאים.
מגרדים באופן גס
קוצצים את שאר הירקות דק
מזהיבים את הבצל בשמן ואז מוסיפים את השום
מערבבים ומוסיפים את הסלרי והגזר ומטגנים כמה דק'
מוסיפים את שאר המצרכים
מוסיפים 4-6 כוסות מים תלוי עד כמה אתם רוצים שזה יהיה סמיך
מרתיחים, מכסים ואז משאירים את זה על האש כ-20 דקות.
מגישים חם עם קרוטונים