לוגו מרק
הצטרפו לדף הפייסבוק שלנו!
מרק דבש, מתכון למרק דבש, מתכון מרק דבש

מרכיבים

  • 8 כפות דבש
  • 6 כפות שמן
  • 1 בצל גדול, קצוץ דק
  • 300 גרם פטריות שמפניון
  • 1 כוס יין אדום יבש
  • רבע כפית קינמון טחון
  • רבע כפית ציפורן טחונה
  • מלח, פלפל שחור
  • 2 ליטר מים עם 2 כפות אבקת מרק עוף
  • 2 כפות קורנפלור

אופן ההכנה

בסיר עם שמן ובצל מוסיפים את הבצל הקצוץ ומטגנים על אש בינונית תוך כדי ערבוב עד שהוא מקבל צבע זהב ואז מוסיפים את הפטריות שחתוכות גס.

מוסיפים את התבלינים והיין ומוסיפים את אבקת המרק ומחכים שירתח טיפה.

לבינתיים ממיסים לכלי אחר קורנפלור בכרבע כוס מים קרים ומוסיפים לסיר המרק ומערבבים.

לאחר ששוב רותח טועמים ומוסיפים ומשנים את התיבול לפי הטעם.

מגישים חם עם קרוטונים או פטרוזיליה קצוצה.