מרכיבים
-
3 ס"מ כרישה
-
1 בצל
-
תפוח אדמה 1 בינוני
-
חצי דלעת ערמונים בינונית
-
מלח
-
פילפל שחור
-
אבקת מרק עוף
-
2 כפות שמן זית
-
2 שיני שום
-
מים קרים 2 וחצי כוסות
-
חצי כוס פתיתים
אופן ההכנה
שמים בסיר – את השמן זית , קוצצים את הכרישה ומוסיפים לאחר דקה את הבצל הקצוץ
מערבבים לאחר 2 דקות שמים את שיני השום הקצוצות. מלח ופילפל
חותכים את התפ"א ל 4 וגם את הדלעת ערמונים ומוסיפים לסיר
מוסיפים מים קרים + כפית גדושה מרק עוף
לקראת הרתיחה מוסיפים חצי כוס פתיתים ונותנים לזה עוד כחצי שעה על אש נמוכה
טוחנים הכל במטחנה ידנית
בתיאבון