לוגו מרק
הצטרפו לדף הפייסבוק שלנו!
מרק פתיתים לסוף החורף, מתכון למרק פתיתים לסוף החורף, מתכון מרק פתיתים לסוף החורף

מרכיבים

  • 3 ס"מ כרישה
  • 1 בצל
  • תפוח אדמה 1 בינוני
  • חצי דלעת ערמונים בינונית
  • מלח
  • פילפל שחור
  • אבקת מרק עוף
  • 2 כפות שמן זית
  • 2 שיני שום
  • מים קרים 2 וחצי כוסות
  • חצי כוס פתיתים

אופן ההכנה

שמים בסיר – את השמן זית , קוצצים את הכרישה ומוסיפים לאחר דקה את הבצל הקצוץ

מערבבים לאחר 2 דקות שמים את שיני השום הקצוצות. מלח ופילפל

חותכים את התפ"א ל 4 וגם את הדלעת ערמונים ומוסיפים לסיר

מוסיפים מים קרים + כפית גדושה מרק עוף

לקראת הרתיחה מוסיפים חצי כוס פתיתים ונותנים לזה עוד כחצי שעה על אש נמוכה

טוחנים הכל במטחנה ידנית

בתיאבון