לוגו מרק
הצטרפו לדף הפייסבוק שלנו!
מרק ערמונים, מתכון למרק ערמונים, מתכון מרק ערמונים

מרכיבים

  • 2 גבעולי כרשה פרוסים (החלק הלבן)
  • 1 כף חמאה (גדושה)
  • 2 שיני שום
  • ½ ק"ג ערמונים קלופים
  • 2 תפוחי אדמה גדולים קלופים ו/או לבבות ארטישוק ירושלמי קלופים
  • 2 כפות גדושות אבקת מרק עוף
  • מלח, פלפל לבן
  • ½ כוס יין לבן
  • 1 מכל שמנת מתוקה (עמידה)

אופן ההכנה

מטגנים את הכרישה עם חמאה עד שהיא מקבלת צבע זהב ומוסיפים את שאר החומרים חוץ מהשמנת המתוקה.

לאחר כ-30 דקות של בישול בעזרת ממחה חשמלי יוצרים מרקם קטיפתי ואז מוסיפים את השמנת המתוק.

מערבבים וטועמים ואז משפרים את התיבול לפי הטעם.