מרכיבים
- אריזה של גבינה מותכת משולשים.
- 2 כפות אורז לבן
- תפו"א 1 בינוני
- ביצה 1
- בצל 1 בינוני
- כף מרק בטעם עוף פרווה
אופן ההכנה
גבינה מותכת פופולרית מאוד בארץ והיא מזוהה בעיקר בגלל השיווק שלה בצורת משולשים קטנים (מון בלאן) בשלל טעמים. בחרו את הטעם האהוב עליכם והכינו בהתאם את המתכון הבא.
להרתיח סיר מיים,להוסיף אורז,תפו"א חתוך לקוביות קטנות.לבשל כ 5-7 דק' בזמן הזה לחמם מחבת עם מעט שמן ולטגן בצל חתוך לחתיחות קטנות עד להשחמה.
להתחיל להוסיף גבינה מותחת בחתיכות קטנות לתוך הסיר (חשוב להקפיד שהמיים רותחים),לאחר מכן להרבב היטב ולהוסיף את הבצל המטוגן ולהוסיף מרק עוף. כשמרק רותח יש להוסיף בעזרת מזל ביצה טרופה. לבשל עוד כ 5 דקות.
בתאבון