מרכיבים
- 5-6 בצלים גדולים
- 1.5 כפות שמן
- 1 כפית סוכר
- 1/4 כפית מלח, מעט פלפל שחור
- 2-3 כפות קמח
- 4-5 כוסות מים רותחים
- גבינה צהובה מגורדת (כפי רצונכם)
- 2 כפות אבקת מרק בצל
- 1/2 כוס יין לבן יבש או חצי יבש
אופן ההכנה
שמים שמן בסיר גדול
פורסים בצלים ומוסיפים לסיר
על אש נמוכה נותנים להם להתאדות
מוסיפים סוכר ומלח
מוסיפים קמח לאט לאט ומערבבים עד שנוצר גוש
מוסיפים מים רותחים בהדרגה
מוסיפים את אבקת המרק
מבשלים חצי שעה על אש נמוכה
מוסיפים את היין ומרתיחים
מנמיכים ומבשלים עוד 5 דקות
מוסיפים את הגבינה המגורדת וניתן כבר להגיש