מרכיבים
- 5 בטטה קלופה וחתוכה לקוביות גדולות
- 1 בצל גדול חתוך לקוביות
- 2 גביעי שמנת חמוצה
- 2 כפות אבקת מרק טעם עוף
- 1/4 כוס ג’ינג’ר טרי וקצוץ
- 1/4 כוס שמן זית
- 2 כפות קמח
- מים
- 3 כפות דבש
אופן ההכנה
מזהיבים את הבצל ומוסיפים את הג'ינג'ר.
מערבבים ומוסיפים את הבטטה
מוסיפים אבת מרק וקמח
מוסיפים את המים ומרתיחים
מבשלים 20 דקות על אש נמוכה
טוחנים
מערבבים את השמנת עם הדבש ומוסיפים
זהו!